parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Intalnire de antreprenoriat cu liceenii din Constanta si consultantul Eximbank
Adaugat la data de: 2013-05-21 11:16:56 | jaromania

Luni, 20 mai, la Grupul Școlar Economic Virgil Madgearu din Constanța am organizat un eveniment de antreprenoriat, la care liceenii au aflat mai multe despre afacerile de succes ale altor tineri din programele JA derulate în Europa. Mini-companiile iniţiate de elevi în cadrul programului JA de antreprenoriat şi-au prezentat produsele şi serviciile gândite pe parcursul anului şcolar şi au primit sfaturi de la Maria Șandor, consultant președinte Eximbank.

La finalul întâlnirii, la concursul de idei de afaceri de tip Elevator Pitch, elevii au avut la dispoziţie trei minute pentru a convinge audienţa că ideea lor de afacere este inovativă şi fezabilă. Juriul format din reprezentanţi ai EximBank, Junior Achievement România şi ai Grupului Școlar Economic Virgil Madgearu a desemnat cele mai bune idei care au fost premiate.

Tinerii au demonstrat că pot veni cu idei fezabile, propunând lansarea unor produse precum cutie cu bomboane cu specific din mai multe țări, aplicație de mobil pentru alegerea ținutelor vestimentare sau servicii precum organizarea de evenimente cu specific ecologic în comunitatea locală.

ALBUM FOTO: Facebook


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.