parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
JA Profesorul anului 2010
Adaugat la data de: 2010-04-13 00:00:00 | Junior Achievement Romania
Junior Achievement Romania sustine educatia economica si antreprenoriala, schimbarea scolii romanesti prin oferirea de instrumente educationale de calitate si crearea de oportunitati de dezvoltare pentru copii si tineri.
 
In anul scolar 2009-2010, Junior Achievement Romania va evalua activitatea profesorilor care au fost implicati in programe, competitii si evenimente JA Romania in anul scolar 2009-2010 si va selecta minim 6 profesori colaboratori JA Romania, care vor fi nominalizati pentru etapa finala de desemnare a Profesorului anului.
 
Pentru a intra in procesul de selectie, trebuie sa completati in contul dumneavoastra de pe www.jaromania.org, sectiunea Feedback, Feedback competitii, Formularul de participare JA Profesorul anului 2010, pana pe data de 30 aprilie 2010. Pentru detalii despre criteriile de selectie consultati Regulamentul competitiei.
 
Premiul pentru Profesorul anului va consta intr-o bursa Junior Achievers de participare la Scoala de vara organizata de JA Canada in parteneriat cu Univestitatea Queen School of Business, in cadrul programului Next Generation, la Queen’s School of Business, Kingston, ON, Canada in perioada 7-12 august 2010.
 
Premierea va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman, ora 6pm, in cadrul Galei Romanian Business Hall of Fame®, un eveniment international organizat anual in lume de Junior Achievement, prin care se acorda titlul de Laureat unor lideri de exceptie, care prin activitatea lor contribuie la dezvol­tarea economica, durabila si responsabila a comunitatilor din care fac parte.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.