parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Junior Achievement Romania in juriu la Startup Weekend
Adaugat la data de: 2011-11-14 00:00:00 | JA Romania

Startup Weekend Romania, a doua editie, a avut loc in perioada 11-13 noiembrie. 

 

Startup Weekend este un eveniment intens de 54 de ore care are ca scop construirea de aplicatii web si mobile de catre echipe stabilite adhoc pe baza ideilor participantilor, aplicatii care ar putea pune bazele unor afaceri de succes. Evenimentul conecteaza participanti cu diferite skilluri – majoritatea fiind programatori, designeri sau tineri antrepenori – care impreuna construiesc un business case bazat pe ceea ce dezvolta pe parcursul unui weekend.

 

Junior Achievement Romania a participat la eveniment prin colegul nostru, Lucian Gramescu, in calitate de mentor si membru in juriu.

 

Startup Weekend Romania impreuna cu evenimente Startup Weekend din toata lumea – printre care San Francisco, Copenhaga si New York (peste 65 de orase) are loc in timpul Global Entrepreneurship Week. Viziteaza www.gew.ro pentru lista evenimentelor dedicate antreprenoriatului in Romania.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.