parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Junior Achievement Romania si Accenture au incheiat seria sesiunilor de pregatire pentru cariera adresate studentilor
Adaugat la data de: 2011-12-20 00:00:00 | JA Romania

290 de studenti au participat la cele sapte sesiuni online de  orientare profesionala din cadrul programului “Succesul profesional – JA Success Skills”.

Junior Achievement si Accenture au incheiat seria sesiunilor de orientare profesionala pentru studenti derulate pe platforma de web-conferencing folosita de Harvard Business School.  

Sesiunile de web-conferencing derulate in perioada 26 mai – 16 decembrie 2011 (Utilizarea tehnologiei informatiei si a comunicarii; Planificarea; Cooperarea si lucrul in echipa; Vinde-te bine; Mergi la interviu; Evalueaza-te; Influenteaza) au fost completate de sesiuni online de tutorat conduse de consultantii Accenture care au raspuns intrebarilor studentilor participanti.

Studentii participanti la sesiuni vor fi capabili sa identifice si sa isi insuseasca abilitati necesare pentru a cauta, obtine si pastra un job, sa dezvolte o strategie personala de invatare si de identificare a oportunitatilor in cariera. Participarea la program este completata de o evaluare online in urma careia studentii vor primi un certificat de participare.

Website: www.succesulprofesional.ro

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.