parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
La varsta de sapte ani, 41 de elevi invata sa faca diferenta intre nevoi si dorinte
Adaugat la data de: 2012-11-22 00:00:00 | jaromania
  • 41 de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 11 „Ion Heliade Rădulescu” din Bucureşti au participat vineri, 16 noiembrie 2012, la competiţia pe echipe “Dream Team Challenge”.
  • Folosind activităţi şi instrumente interactive, 8 consultanţi voluntari “AXA Hearts In Action” i-au învăţat pe elevi diferenţa dintre nevoi şi dorinţe precum şi mijloacele de înţelegere a acestora.

Copiiii au participat la competiţia “Dream Team Challenge”, în cadrul programului educaţional „Familia mea”, oferit de organizaţia Junior Achievement România, în parteneriat cu AXA Asigurări.  Timp de două ore, elevii, ajutaţi de 8 consultanţi voluntari AXA, au identificat diferenţele dintre nevoile şi dorinţele lor şi ale părinţilor şi au întocmit o hartă a locurilor în care atât ei, cât şi  părinţii lor, îşi pot îndeplini nevoile şi dorinţele familiilor lor. Această competiţie are ca scop identificarea diferenţelor între nevoile şi dorinţele copiilor şi ale părinţilor şi, astfel, înţelegerea de către elevi a modului în care oamenii, familia, comunităţile, instituţiile private şi cele publice iau decizii care afectează viaţa cotidiană şi bunăstarea economică. Pentru a se pregăti pentru această competiţie, elevii au primit în vizită doi consultanţi AXA Asigurări, care le-au explicat diferenţa dintre o nevoie şi o dorinţă,  în cadrul unei activităţi în clasă, ce a avut loc luni, 12 noiembrie, urmând ca, împreună cu părinţii să rezolve tema pentru acasă.

„În calitate de companie a cărei activitate este aceea de a proteja oamenii pe termen lung, AXA are responsabilitatea de a-şi folosi abilităţile şi resursele pentru a construi o societate mai puternică şi mai sigură. În parteneriat cu Junior Achievement, voluntarii AXA Hearts In Action i-au ajutat pe elevi să înţeleagă diferenţa dintre nevoi şi dorinţe astfel încât, pe viitor, să conştientizeze modul în care acestea influenţează viaţa lor şi a celor din jur”, a declarat Violeta Ciurel, Preşedinte şi CEO al AXA Asigurări.

Acest program îşi propune să aducă părinţii mai aproa¬pe de şcoală şi şcoala mai aproape de comunitate, prin îmbinarea experienţei internaţionale a Junior Achievement România în dezvoltarea programelor learning by doing, cu experienţa solidă a Grupului AXA în educaţia asupra nevoii de protecţie şi a gestionarii riscului. Scopul acestui parteneriat iniţiat încă din 2010 este acela de a oferi o experienţă practică tinerilor şi o pregătire mai bună în faţa provocărilor constante ale societăţii moderne.

Despre AXA în România Grupul AXA este lider mondial în protecţie financiară. Activităţile AXA se desfăşoară în diverse zone geografice, având operaţiuni majore în Europa, America de Nord şi zona Asia-Pacific. În anul 2011, veniturile Grupului au însumat 86,1 miliarde Euro. Activele aflate în administrarea AXA aveau o valoare de 1.065 miliarde de euro, la data de 31 decembrie 2011.

AXA are operaţiuni în America de Nord şi în Asia încă de la începutul anilor ‘90. Astăzi, Grupul AXA este prezent în 57 de ţări, pe toate cele 6 continente, având 101 milioane clienţi, 163.000 angajaţi şi 400.000 acţionari individuali. Poziţionarea “Redefinim / Standardele” reprezintă aspiraţia companiei de a dezvolta relaţii bazate pe responsabilitate şi încredere, demonstrând deja potenţialul de a deveni cea mai de încredere companie de asigurări la nivel mondial. În clasamentul „Top Global Brand 2012”, realizat de Interbrand, AXA a fost declarat brandul de asigurări numărul 1 în lume, pentru al 4-lea an consecutiv. În plus, AXA a fost declarată prima companie de asigurări pe plan mondial, atât în 2012, cât şi în 2011, într-un clasament bazat pe valoarea primelor nete încasate, realizat de AM Best – agenţie de rating recunoscută pe plan mondial, specializată în domeniul asigurărilor.

Grupul AXA s-a lansat oficial în România în mai 2011, decis să redefinească standardele şi pe piaţa românească a asigurărilor. AXA Asigurări oferă clienţilor săi o gamă largă deproduse de asigurări de viaţă, atât pentru persoane fi zice,cât şi pentru persoane juridice, incluzând programe deasigurări cu componentă de economisire şi protecţie,programe de asigurări pentru pensie, asigurări de sănătateşi programe pentru educaţia copiilor. Angajamentul AXA Asigurări este acela de a schimba vorbele în fapte şi promisiunile în dovezi.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.