parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Liceenii pasionati de industria de jocuri se pot inscrie in Competitia Gamecelerator 3.0
Adaugat la data de: 2016-03-29 17:24:36 | CT

Elevii de liceu pasionați de informatică și de industria jocurilor video pot participa la competiția Gamecelerator 3.0. Competiția este susținută de Ubisoft și implementată de Junior Achievement România, și are ca scop dezvoltarea abilităților tehnice și de game design, cât și a spiritului antreprenorial și a creativității liceenilor interesați de tehnologie și jocuri video.

În următoarea perioadă liceenii din București vor afla evoluția industriei de jocuri video și cum pot face primii pași într-o cariera din domeniu în cadrul unor vizite din partea consultanților voluntari Ubisoft.  Liceele din București care vor primii vizite sunt:

  • Colegiul Național "Sfântul Sava"
  • Colegiul Național "Mihai Viteazul"
  • Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu"
  • Colegiul Național "Gheorghe Lazăr"

Elevii de liceu din București se pot înscrie în competiția Gamecelerator 3.0 dacă formează echipe 3-5 membrii și completează formularul disponibil aici http://goo.gl/forms/aEdhxHjXhH. Vor fi luate în considerare doar formularele completate până la 06 aprilie inclusiv (ora 23:59).


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.