parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Next Generation Leaders (NGL) Forum, Canada
Adaugat la data de: 2010-09-01 00:00:00 | JA Romania

In saptamana 7-13 august, Queen's School of Business a fost gazda viitorilor lideri internationali in afaceri, in cadrul celei de-a 40-a editii a Forumului Anual al Next Generation Leaders (NGL) Forum.

 

Next Generation Leaders (NGL) Forum este recunoscut la nivel global de catre JA Worldwide® ca fiind prima conferinta internationala pentru tinerii Junior Achievement. Conferinta intensiva, cu durata de sase zile, a reunit alumni JA de pe intreg globul, care s-au intalnit cu profesori care poseda expertiza in afaceri si cu lideri din industrie. Tinerii sunt participanti la programe locale precum Compania JA, Titan, Globe, castigatori ai unor premii, care sunt interesati in mod special de cariere in lumea afacerilor.

 

Conferinta de anul acesta a avut delegati din 12 tari: Bahamas, Canada, Insulele Cayman, Hong Kong, India, Irlanda si Irlanda de Nord, Jamaica, Norvegia, Romania, Senegal si SUA.

 

Romania a fost reprezentata de catre Ciprian Blindu de la Liceul International de Informatica din Bucuresti, castigator al titlului de JA Elevul Anului 2010 si de catre doamna profesoara Gratiela Goruneanu , castigatoare a titlului de JA Profesorul Anului 2010.

 

Mai mult de 130 de tineri lideri au asistat la workshop-urile sustinute de profesorii Queen's School of Business (Tina Dacin, Tony Dimnik, Elspeth Murray si Shawna O'Grady); de asemenea, au ascultat discursuri importante ale liderilor din industrie (Rob Pitfield, Banca Scotiei; Len Jillard, Restaurantele McDonald's ale Canada Ltd; Ajay Dhingra si Eme Onuoha, Xerox Canada).

 

Delegatii au avut si oportunitatea sa experimenteze provocari de business lucrand in echipa pentru a castiga unul din premiile puse in joc la categoriile: Viziune globala, Inspiratie si Responsabilitate sociala. .

 

Ciprian Blindu, reprezentantul Romaniei a castigat premiul pentru cel mai bun produs.

 

 

Felicitari!

 

Galeria foto.

 

Interviul acordat de Ciprian televiziunii canadiene.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.