parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Peste 100 de start-up-uri ale elevilor si studentilor au intrat in incubatorul JA BizzFactory
Adaugat la data de: 2016-04-15 13:05:26 | CT

Peste 100 de start-up-uri create de elevi și studenți își pilotează ideile de afaceri în cadrul incubatorului educațional de afaceri JA BizzFactory și se pregătesc pentru finala națională a competiției europene JA Compania Anului.

Echipele de elevi și studenți participă la o serie de webinarii organizate de JA România împreuna cu partenerii proiectului. EY România susțin astăzi două webinarii în cadrul incubatorului educațional de afaceri JA BizzFactory.

Echipele cu cea mai bună evoluție în incubatorul JA BizzFactory vor participa la Finala Națională Compania Anului 2016 care va avea loc pe 24 mai în București. Câștigătorii vor primi burse de participare la finala European Company of the Year 2016 din Elveția (secțiunea elevi), și la finala European Enterprise Challenge (secțiunea studenți) din București.

Prezentarea detaliată a competiției și lista echipelor calificate pentru incubatorul BizzFactory sunt disponibile AICI.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.