parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Peste 100.000 de elevi au primit gratuit manuale moderne de educatie antreprenoriala si financiara
Adaugat la data de: 2014-10-23 14:53:52 | Echipa JA
Peste 100.000 de elevi din aproximativ 470 de localități au primit gratuit manuale moderne de educație antreprenorială, financiară, de orientare profesională și pentru dezvoltarea abilităților de viață, oferite de Junior Achievement (JA) România.

Manualele fac parte din kit-ul educațional pus la dispoziție elevilor și profesorilor înscriși în programele organizației.

Ne bucurăm că și anul acesta elevii care urmează programele JA au primit manuale noi și materiale educaționale auxiliare care să le ofere o experiență educațională completă. Ele vin în completarea activităților practice, de tip learning by doing, menite să facă o punte de legătură între ceea ce elevii învață la școală și realitatea pe care o descoperă atunci când ies din sistemul educațional și intră pe piața muncii”, a declarat Ștefania Popp, CEO Junior Achievement România.

Kit-ul educațional cuprinde ghidul profesorului, manualul elevului, auxiliare didactice, pre-teste și post-teste pentru elevi și certificate de participare pentru cei ce parcurg cu succes evaluarea finală. În plus, elevii beneficiază de webinarii și sesiuni de mentorat de la antreprenori și profesioniști din sectorul de business și au acces la burse și competiții la nivel național și european.

Opționalele Junior Achievement sunt adaptate fiecărei categorii de vârstă și pregătesc tinerii pentru realitatea economică, dezvoltându-le abilități și competențe esențiale pentru carieră și pentru viață.

Desemnate modele de bună practică în educația europeană, opționalele de educație antreprenorială, financiară și orientare în carieră ajută tinerii să ia cele mai bune decizii pentru viitorul lor. În România, programele sunt implementate gratuit, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Acest lucru este posibil datorită susținerii financiare a peste 25 de companii din comunitatea de afaceri. La nivel internațional, programele Junior Achievement sunt prezente în 37 de țări din Europa și 121 din toată lumea.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.