parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Reincep sesiunile de training online din cadrul programului "Succesul profesional" cu Accenture!
Adaugat la data de: 2013-05-28 13:56:52 | jaromania

În perioada 30 mai - 6 iunie vor avea loc patru training-uri online susținute de Accenture în cadrul programului JA "Succesul profesional" pentru tinerii care se pregătesc pentru viitorul job și vor să își perfecționeze comunicarea în scris, CV-ul și organizarea propriului timp.

Webinariile se desfăşoară pe platforma e-learning a Junior Achievement după următorul program:

1. Tema "Despre CV şi interviu" (joi, 30 mai, 16.00 - 17.30)
Primul interviu, prima scrisoare de intenţie sau primul job pot fi privite cu teamă uneori, din lipsă de experienţă. Pentru a porni la drum pregătit, vom discuta despre ce înseamnă o carieră de succes, care este importanța CV-ului personal şi cum te poţi pregăti înaintea interviului pentru jobul dorit.

2. Tema "Oricând, oriunde cu oricine. Comunică eficient prin email" (marţi, 4 iunie, 16.00 - 17.30) Într-o lume virtuală, emailul sta la baza comunicării scrise, atât profesionale cât şi personale. Vino alături de noi pentru a afla cum poţi comunica în scris eficient şi rapid şi cum îţi poţi transmite ideile într-un mod structurat. Înscrie-te în cursa pentru comunicarea viitorului!

3. Tema "Organizează-ţi timpul!" (miercuri, 5 iunie, 16.00 - 17.30)
3. Sunt momente în care simţi că ai nevoie ca ziua să fie mai lungă de 24 de ore? Timpul tău este important. În funcţie de cum ţi-l organizezi, poţi realiza tot ce ţi-ai propus. Dacă vrei să ai soluţii pentru timpul tău, fă-ţi loc în agenda pentru acest curs.

4. Tema "Comunicare asertivă" (joi, 6 iunie, 16.00 - 17.30)
Comunicarea sta la baza relaţiilor cu cei din jurul nostru, dar sunt momente în care simţim că nu reuşim să găsim o punte de legătură cu unii oameni. Dacă ai avut şi tu o astfel de experienţă, Înscrie-te la acest curs pentru a afla cum poţi construi relaţii de durată cu ajutorul comunicării asertive.

Orice persoană interesată se poate înscrie la training AICI.

Mai multe informații: succesulprofesional.ro

Programul de consultanţă pentru orientare profesională Succesul profesional contribuie la dezvoltarea abilităţilor personale ale tinerilor, identificarea competenţelor necesare la angajare şi a legăturilor dintre şcoală, loc de muncă, aptitudini, valori şi cerinţe. Prin participarea în program, tinerii capătă o viziune mai clară asupra viitoarei cariere profesionale, asupra rolului în comunitatea din care fac parte şi a necesităţii educației pentru viitor.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.