parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
StartUp Program deschide webinariile din care studentii afla cum se lanseaza si administreaza afacerile reale
Adaugat la data de: 2013-03-04 00:00:00 | JA Romania
Junior Achievement Romania lansează o serie de webinarii susținute de antreprenori, investitori şi experți din mediul de afaceri pentru studenţii care vor să afle cum se lansează şi administrează afacerile reale. Aceste întâlniri oferă studenților oportunitatea de a interacționa direct cu invitații şi de a beneficia de experiențele, perspectivele și expertiza acestora.
 
Webinariile au loc în cadrul StartUp Program, un program european de practică antreprenorială prin care echipe de studenți își pilotează ideile de afacere, testând viabilitatea produsului sau a serviciului pe piață. 
 
Mai mult, studenţii au posibilitatea de a echivala cu practica de specialitate de la facultate proiectul lor de antreprenoriat, prin care discută cu finanțatori, furnizori și clienți potențiali, realizează un prototip și chiar şi prima vânzare, facînd primii pași către o afacere reală fără a întâmpina toate obstacolele cu care s-ar confrunta pe cont propriu.
 
Mai multe informații despre program și webinarii sunt disponibile pe startup.jaromania.org, unde sunt detaliate și posibilitățile de echivalare a activităților ca și practică de specialitate și de participare la competiția Compania Anului 2013, unde echipele pot câștiga pâna la EUR 15.000 pentru dezvoltarea afacerii.
 
Programul este implementat în România de către către Junior Achiement – Young Enterprise Romania cu suportul partenerilor BCR, Enterprise Investors, Ernst&Young, Hyundai, Intel, Microsoft, SAP, cât şi cu susţinerea Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
Studenții care au o idee pe care vor s-o pună în practică, care sunt curioși să vadă dacă antreprenoriatul este pentru ei, care vor să exerseze un set de competențe necesare pe piața de muncă modernă, sau care pur și simplu caută o experiență diferită, pot contacta profesorii coordonatori StartUp din cele 27 de universități partenere din țară sau Junior Achievement Romania la startup@jaromania.org.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.