parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Targul Tinerilor Antreprenori la Piatra Neamt
Adaugat la data de: 2014-03-19 13:19:23 | Ja Romania
Pe 17 și 18 martie, am participat la Târgul Tinerilor Antreprenori organizat de Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț, în parteneriat cu Junior Achievement România, Inspectoratul Școlar al Județului Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț.

Peste 50 de elevi participanți la programele de antreprenoriat Junior Achievement, formând 11 echipe din regiunea Nord-Est au participat la Târgul Tinerilor Antreprenori, pe 17 martie. Târgul a fost precedat de lansarea Clubului Tinerilor Antreprenori al Colegiului Național de Informatică din Piatra Neamț.

În ziua următoare, pe 18 martie, șase dintre cele 11 echipe participante au fost premiate în cadrul evenimentului desfășurat la Camera de Comerț și Industrie Neamț, după prezentarea planurilor de afaceri și întâlnirea cu antreprenori locali.

În paralel, pe 17 martie, am ținut și primul training de utilizare a Ghidului Virtual pentru Educație Antreprenorială, la care au participat 14 profesori.
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.