parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
The Ubisoft Scholarship - de la student la dezvoltator de jocuri video
Adaugat la data de: 2016-01-18 10:55:36 | CT

România ocupă locul 3 în Europa Estică și locul 39 în lume când vine vorba de banii pe care îi investește în industria de gaming software, conform datelor statistice publicate de Newzoo. Accesul la internet și la dispozitive mobile transformă jocurile video într-o activitate zilnică pentru mulți români. 

Junior Achievement (JA) împreună cu Ubisoft invită studenții să descopere secretele industriei de gaming software în cadrul proiectului The Ubisoft Scholarship.


Studenții interesați de industria de gaming software își pot începe cariera profesională participând la două evenimente organizate în Craiova:
•    Miercuri, 20 ianurie 2016, de la ora 16.00, în Facultatea de Automatică si Calculatoare, în Aula C. Belea
sau
•    Joi, 21 ianuarie 2016, de la ora 10.00, în Facultatea de Științe, sala 363.

Evenimentele vor oferi o imagine de ansamblu a întregii industrii de gaming software și vor explica rolul unui game developer în procesul de creare al unui joc.

În plus, studenții pot câștiga premii surpriză la evenimente și 6 burse oferite de Ubisoft prin care își pot începe cariere de game developeri.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.