parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
The Ubisoft Scholarship - program de burse pentru studentii craioveni
Adaugat la data de: 2016-01-26 18:00:46 | CT

Junior Achievement (JA) și Ubisoft România au organizat săptămâna trecuta in cadrul Universității din Craiova două întâlniri cu studenții Facultatii de Automatică, Calculatoare și Electronică și Facultății de Științe. Aceștia s-au întâlnit cu reprezentanții companiei de gaming și au putut afla mai multe din culisele acestei industrii.

Întâlnirile de la Craiova marchează lansarea programului The Ubisoft Scholarship, un program de burse destinat studenților pasionați de aceasta industrie. Timp de jumătate de an, studenții selectați au șansa de a descoperi secretele dezvoltării de jocuri alături de unii dintre cei mai experimentați oameni în domeniu.

Până pe 6 februarie, studenții pot aplica, accesând site-ul http://ubisoft.jaromania.org/

România ocupă locul 3 în Europa de Est și locul 39 în lume când vine vorba de banii investiți în industria de gaming software. Mai mult, accesul la internet și la dispozitive mobile transformă jocurile video într-o activitate zilnică pentru mulți români. 

The Ubisoft Scholarship este începutul aventurii studenților în industria jocurilor video. Dacă ești student și dintotdeauna ai visat să realizezi jocuri video, acum este momentul. Fă primul pas intrând în programul de burse Ubisoft și dă startul carierei tale. Ai 6 luni să descoperi secretele dezvoltării de jocuri, alături de unii dintre cei mai experimentați oameni din domeniu. Timp de 6 luni, vei lucra într-o echipă dinamică în studioul Ubi, timp în care vei acumula multiple cunoștințe în domeniu. Înscrie-te pentru una dintre cele 6 burse Ubisoft - aplicând pentru unul dintre cele doua profile disponibile: Programare (C++) și Grafică (Adobe Photoshop).

Viitorii mentori în cadrul programului de burse, le-au prezentat celor aproximativ 250 de studenți participanți detalii despre industria jocurilor video din România, despre rolul unui game developer în procesul de creare a unui joc și despre oportunități de carieră din domeniu.

În deschiderea celor două evenimente, reprezentanții Universității, domnii Eugen Iancu si Nicolae Constantinescu, prodecani ai celor două facultăți, au subliniat importanța conectării mediului universitar la mediul de afaceri local.

Răzvan Tănasie, Studio Manager Ubisoft Craiova, afirma: „Suntem de opt ani prezenţi in Craiova şi peste 90% dintre angajaţii noştri sunt absolvenţi ai Universităţii de aici.
Tinerii au dovedit că au înclinaţie spre aceasta industrie iar scopul nostru este să-i îndrumăm şi să le arătăm paşii care trebuie urmaţi pentru a arăta că „gamingul” poate deveni, dintr-o pasiune, un job, iar aceast program de burse este un prim pas”.


Mai multe informații sunt disponibile pe www.ubisoft.jaromania.org și pe pagina de Facebook Ubisoft Romania.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.