parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Trei studenti romani pe podium la finala Europe Enterprise Challenge 2011
Adaugat la data de: 2011-07-11 00:00:00 | JA Romania

Echipa Eventriffic a castigat finala nationala a competitiei de antreprenoriat Compania Anului – START! Business, dupa 3 luni de pilotare a serviciului online, obtinand o bursa de participare la evenimentul european oferita de Junior Achievement Romania cu sustinerea BCR.

 

Dupa 48 de ore de competitie, echipa Eventriffic a obtinut locul III la finala europeana a tinerilor antreprenori, Europe Enterprise Challenge 2011. Aplicatia lor, care “traduce” ce spun utilizatorii de pe toate retelele sociale in statistici si solutii pentru organizatorii de evenimente si campanii, a concurat cu produse si servicii din 11 tari europene.

Intalnirea cu juriul national a fost insa doar o pregatire pentru finala de la Madrid. Dupa 2 luni in care au continuat dezvoltarea platformei si colaborarea cu echipa de consultanti voluntari BCR (Gabriel Adrian Radut, Sef Departament, Departamentul Integrare a Functiilor de Helpdesk si Anca Daniela Tugurel Analist Corporate si Retail, Echipa Control Operational Corporate si Retail), echipa a trecut prin 4 probe pentru a urca pe podium: evaluarea solictarii de investitie, standul de prezentare, “pitch”-ul de 4 minute pentru investitori si, etapa cea mai dificila, interviul cu juriul.

 

A fost greu, intrucat in multe dintre tarile participante antreprenoriatul se face la scoala, insa echipa a crezut si crede in ideea Eventriffic. Astfel am reusit sa ne depasim emotiile, si am avut multe, ajungand pe podium dupa 2 zile in care ne-am sustinut ideea de afacere,” ne-a spus Stefan Neculai, presedintele Eventriffic, dupa anuntarea rezultatelor.
 
 
Planurile de viitor ale echipei includ lansarea oficiala pe piata in urmatoarele luni si gasirea unui investitor pentru a accelera cresterea afacerii.
 
 
Diana Prajescu, Stefan Neculai si Gabriel Voicu sunt studenti ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica Bucuresti si au participat alaturi de alte 40 de echipe din 18 universitati la editia 2010-2011 a START! Business, un program de educatie antrepreoriala al Junior Achievement Romania. Participantii, studenti din facultati de orice profil, au oportunitatea de a dezvolta si pilota un produs sau serviciu in cadrul unei mini-afaceri cu clienti si operatiuni reale, colaborand cu consultanti voluntari din BCR.
 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.