parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Vizite la fabricile Coca-Cola din Timisoara si Ploiesti (octombrie-decembrie 2013)
Adaugat la data de: 2013-10-08 14:26:52 | JA Romania

Până în prezent, aproximativ 4.000 de elevi și studenți alături de cadre didactice din 68 de instituții de învățământ din 10 județe au vizitat fabricile și au aflat mai multe detalii despre companie, procesele de fabricație, produsele și activitățile acesteia. Mai multe despre cum a fost în albumul foto pe Facebook.

Programul este implementat în parteneriat cu Junior Achievement România și se desfășoară în perioada martie-decembrie 2013.

Cadrele didactice care doresc să participe la vizite sunt invitate să completeze formularul de înscriere.

Informații logistice:

Pot participa numai elevi de liceu sau studenți
Grupul: minim 20/ maxim 35 de persoane (obligatoriu un cadru didactic pentru fiecare 10 elevi)
Durata: 90 minute
Transportul la fabrică: va fi asigurat de către Junior Achievement România printr-o companie locală de transport astfel:

  • din orașul Timișoara la fabrica Coca-Cola HBC și retur; pentru grupurile care sosesc din alt oraș, transportul va fi asigurat de la gara din Timișoara până la fabrica Coca-Cola HBC și retur;
  • din București la fabrica Coca-Cola HBC Ploiești și retur.

Pentru a putea asigura transportul, vizitele trebuie programate cu cel puțin 10 zile în avans. Cadrele didactice trebuie să trimită anterior vizitei lista cu numele participanților coordonatoarelor locale.
Pentru transport, la înscriere vă rugam să furnizați la secțiunea Comentarii adresa liceului (firma de transport vă va ridica împreună cu grupul de la liceu) și în ziua vizitei trebuie să aveți cu dvs. lista nominală a participanților semnată de direcțiunea liceului.

Pentru informații suplimentare:
Daniela Staicu, Program Manager Junior Achievement România
daniela.staicu [at] jaromania.org
0730 330 881


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.