parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
VoluntarCenter, cel mai bun program de voluntariat al anului din domeniul educatiei
Adaugat la data de: 2011-12-13 00:00:00 | JA Romania
VoluntarCenter - program educational Junior Achievement Romania de voluntariat in scoala cu sprijinul comunitatii de afaceri din Romania - a fost desemnat cel mai bun proiect la categoria “Proiectul de voluntariat al anului in domeniul educatiei” la Gala Voluntarilor 2011.
 
Programul urmareste schimbarea modului in care tinerii percep scoala, implicandu-i in activitati practice care pun in evidenta impactul pe care educatia il are asupra independentei financiare si calitatii vietii indivizilor si comunitatii, prin participarea la orele in scoala a consultantilor voluntari din companii - cei care prin prezenta lor la clasa aduc elevilor exemple practice si reprezinta un model de profesionalism si reusita in cariera. 1.300 de angajati din 300 de companii au participat in anul 2011 in calitate de consultanti voluntari, in scoala, la clasa. Ei s-au alaturat celor peste 330.000 de voluntari din programele JA din toata lumea care, anual, ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte cunostintele si abilitatile economice si antreprenoriale.
 
Gala Voluntarilor 2011 este primul eveniment national dedicat recunoasterii voluntarilor si proiectelor de voluntariat si a adus in atentia publicului patru sectiuni dedicate recunoasterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si centrelor de voluntariat. Evenimentul face parte din Planul national de actiune pentru Anul European al Voluntariatului 2011 in Romania si este organizat de Grupul de coordonare AEV 2011 in Romania.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.