parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Webinar in exclusivitate cu Mihai Covaliu, campion mondial la sabie si presedintele Federatiei Romane de Scrima
Adaugat la data de: 2014-03-06 13:34:14 | JA Romania
Miercuri, 12 martie, de la ora 13:00 organizăm un webinar cu un mare sportiv şi o persoană deosebită: Mihai Covaliu, campion mondial la sabie şi preşedinte al Federaţiei Romane de Scrimă.

 
Toți profesorii și liceenii interesați de sport, antreprenoriat și mișcare sunt invitați să participe la sesiunea online specială. Vom discuta mai multe despre omul din spatele sportivului Mihai Covaliu, cum se poate organiza un club cu resurse minime, despre un sport rar şi despre orice alte lucruri pe care doresc să le afle participanții direct de la invitat.
De asemenea, la finalul întâlnirii vom anunța și premiile pe care le oferim anul acesta pentru activitatea cluburilor I<heart>sport în cadrul competiției pregătite pentru perioada 7 aprilie-7 mai.

Întâlnirea va dura aprox. 80 de minute.
 
Personale interesate sunt rugate să confirme prezența la mariuca.morariu [at] jaromania.org, menționând numele și numărul participanților, până luni, 10 martie, inclusiv. Toți participanții înscriși vor primi pe email detaliile de conectare.
Webinarul face parte din seria de evenimente speciale în cadrul programului de educație pentru sănătate I<heart>sport.
 
Pentru întrebări suplimentare, folosiți contactul Măriuca Morariu (mobil: 0730 330 882).

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.