parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media : Noutati

Ce spun profesorii despre programele Junior Achievement

2017-04-12 11:27:08 | Media

„Acum 11 ani, programul dumneavoastră ne-a atras prin aplicabilitate, coerență și profesionalism. Am încercat, an de an, să derulăm activități în spiritul JA România, astfel încât elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 să înțeleagă mai bine spațiul în care trăiesc.

Comunitatea mea a prins atât de bine la clasa a III-a C, încât cei 30 de copii au propus două întâlniri majore, la nivel de școală:
•    Prima s-a derulat în luna noiembrie, împreună cu elevii de la clasa a VIII-a C, care au avut răbdarea să asculte cum și-au construit afacerea cei mici, ce resurse au folosit și ce ofertă de produse au.
•    A doua se va derula mâine, 05.04.2017, de la ora 18.30 la 20.00, fiind o întâlnire specială cu 50 de bunici și părinți, care vor asculta prezentările despre comunitățile construite pas cu pas de cei mici și modelate prin machete.

Elevii speră să obțină, de la adulți, un feedback privind produsul, dar și procesul de realizare, apoi să îmbunătățească macheta și să definitiveze broșura de prezentare. Au realizat inclusiv pliante despre locurile de muncă oferite de comunitatea creată de fiecare dintre cele 7 echipe.

Pentru ca întâlnirea să fie cât mai plăcută, fiecare echipă s-a gândit la un stand cu ceva specific (minuturi, dulciuri, sucuri, apă, insigne, obiecte artizanale). Pentru strădania lor, elevii vor primi, de la bunici, inimioare și aprecieri.
Vă mulțumim pentru oportunitatea de a dezvolta creativitatea celor mici, de a înțelege utilitatea rolurilor sociale și nevoia de resurse!”

 
Copăcel Paula, coordonator de proiecte și programe educative

 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.