parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Banii pe net
Lansat în 2014, Banii pe net este un proiect național de educație financiară și comerț electronic, dedicat tinerilor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele despre economia digitală, produsele și serviciile financiare disponibile în mediul online. Prin informare, instruire și consultanță, ei își dezvoltă abilitățile financiare și devin mai conștienți de riscurile și de oportunitățile existente, pentru a face alegeri informate.
 
Scopul proiectului este de a ajuta tinerii să ia decizii înțelepte pentru viitorul lor financiar și în mediul online. Cursurile Banii pe net sunt predate la liceu și includ noțiuni teoretice esențiale și studii de caz despre circuitul banilor pe net, mijloace moderne de plată, compararea ofertelor online, tipurile de carduri bancare, securitatea și drepturile utilizatorilor în mediul online, internet banking, plata taxelor și a impozitelor online și multe altele.
 
Proiectul oferă o platformă interactivă de e-learning pe site-ul www.baniipenet.ro, prin intermediul căreia orice persoana interesată de educație financiară și e-commerce poate accesa în mod gratuit cursurile online. Platforma include și o aplicație Facebook.

Proiectul este finanțat de Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Google, PayU, AURSF și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.
 
Trainingul Banii pe net, alături de BaniIQ, este unul dintre trainingurile parcurse de zeci de mii de elevi și susținători ai liceelor înscrise la Competiția ”Bani pentru școala ta!”, care a oferit școlilor câștigătoare finanțări pentru modernizarea și dotarea laboratoarelor și a claselor prin achiziția de echipamente și resurse educaționale. 

 

Proiect susținut de 

 

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.