parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: BaniIQ

Lansat în 2012, BaniIQ este un program de educație financiară dedicat tinerilor care doresc să îşi îmbunătăţească cunoştinţele despre produse şi concepte financiare.

Cursurile BaniIQ sunt predate la liceu și includ noţiuni teoretice esenţiale şi studii de caz despre planificarea financiară, organizarea bugetului personal, modalităţi de utilizare a serviciilor financiare pe internet, economisire, investiţii şi multe altele.

Tinerii îşi dezvoltă abilităţile şi încrederea pentru a deveni mai conştienţi de riscurile şi de oportunităţile existente şi pentru a face alegeri informate. Scopul este de a-i ajuta să ajungă la capacitatea de a lua decizii înţelepte pentru viitorul lor financiar.

Proiectul oferă o platformă interactivă de e-learning pe site-ul www.baniiq.ro, prin intermediul căreia orice persoana interesată de educaţie financiară poate accesa în mod gratuit cursurile online. Platforma include şi o aplicaţie Facebook, precum şi o aplicaţie pentru telefonul mobil pentru administrarea bugetului personal.

Proiectul este finanţat de Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Programul include și competiția "Bani pentru școala ta! care facilitează accesul la cunoștințe de educație financiară și de e-commerce sprijinind un liceu.

Website: www.baniiq.ro

 

Proiect susținut de

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.