parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Burse

 

Programul de burse HMC

Junior Achievement România împreună cu Headmasters’ and Headmistress’ Conference (HMC) organizează programul de burse HMC Projects in Central and Eastern Europe.

Programul oferă elevilor de clasa a X-a şansa de a petrece al treilea an de liceu (clasa a XI-a) într-o şcoală independentă din Marea Britanie, printr-o bursă care acoperă taxa şcolară anuală, cazarea şi cheltuielile de masă. 

Pot aplica pentru un an de studiu în Marea Britanie elevi de clasa a X-a, care la momentul începerii anului de studiu în Marea Britanie vor avea între 16 şi 17 ani și 6 luni.

Mai multe informaţii despre procedura de înscriere și calendar pentru următoarea ediție sunt disponibile aici.

 

 

Bursele Junior Achievers

Junior Achievement România oferă burse Junior Achievers, individuale sau de grup, câştigătorilor etapelor naţionale ale competiţiilor care reprezintă România la finalele internaţionale ale concursurilor JA.
 
În plus, poţi beneficia de burse JA şi pentru alte evenimente speciale organizate împreună cu partenerii noştri, precum şcoli de vară desfăşurate în completarea programelor educative din şcoală.
 
Pot beneficia de burse Junior Achievers elevi între 14 şi 19 ani implicați în programele JA.
 
Termene limită sunt anunţate pe parcursul anului şcolar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.