parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Educatia iti da valoare!

Educația îți dă valoare!  - proiect de orientare profesională menit să amelioreze problema abandonului și absenteismului școlar. În contextul în care numărul tinerilor care părăsesc sistemul de învățământ în România este peste media europeană, fenomenul abandonului școlar are implicații majore asupra calității vieții tinerilor și asupra șanselor lor de angajare.

Proiectul a fost derulat în colaborare cu BRD și a cuprins mai multe tipuri de activități: 

  • Programul opțional Economia și succesul, derulat la clasă. Profesorii și elevii înscriși în program au beneficiat gratuit de training și materiale educaționale (ghidul profesorului, manualul elevului, fișe auxiliare) pentru activitățile interactive.
  • Participarea la clasă a consultanților voluntari din BRD, care le-au vorbit tinerilor despre valoarea reală a educației.
  • Webinar prin care elevii înscriși în program au avut avea ocazia să cunoască consultanți din conducerea BRD pentru a discuta despre educație și carieră.
  • Competiție prin care profesori și elevi din toată țara au organizat în timpul Săptămânii ”Să știi mai multe, să fii mai bun” diverse activități de informare pentru a demonstra colegilor importanța educației.

Proiect susținut de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.