parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Gamecelerator 3.0

Gamecelerator 3.0 este un proiect susținut de Ubisoft și implementat de Junior Achievement România, prin care elevii din București au aflat mai multe despre ce înseamnă să fii un bun profesionist în IT.

Lucrând cu ajutorul consultanților voluntari Ubisoft Romania, au înțeles mai bine ce înseamnă o carieră în această industrie.
Pentru liceenii pasionați de informatică și game design, a
ceastă inițiativă a avut rolul de a-i te pregăti pentru o viitoare carieră în domeniul IT, încă din timpul liceului, prin dezvoltarea competențelor tehnice și a celor antreprenoriale, în contexte learning by doing.

Proiectul a cuprins mai multe activități:

  • Întâlnirile Gamecelerator 3.0: elevii s-au întâlnit cu angajați Ubisoft din producția de jocuri și au primit informații despre domeniul IT și competiția organizată de Junior Achievement și Ubisoft.
  • Workshop de lansare: Echipele selectate pe baza formularului de înscriere au participat la workshopul de game design și antreprenoriat pentru a dezvolta un joc pe o temă dată
  • Dezvoltarea jocului în echipă: Echipele au produs jocul și l-au transformă într-un produs vandabil, cu sprijinul consultanților voluntari Ubisoft și Junior Achievement
  • Competiția Gamecelerator 3.0 : Finala – demo day echipele și-au prezentat jocurile și strategia de business în fața juriului care a hotărât care este echipa câștigătoare a competiției.

 


Regulamentul competiției: Descarcă regulamentul de aici!

Studii de caz: Cariere în Ubisoft

Webinar IT&Creativity: Cunoaște angajații Ubisoft!

Poţi urmări înregistrarea integrală aici: înregistrare VIDEO

 

Proiect susținut de

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.