parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Google for Education

Google for Education este un proiect prin care am contribuit la o mai bună pregătire a elevilor pentru viața profesională, oferind elevilor și profesorilor din învățământul preuniversitar acces gratuit la tehnologie și training în utilizarea instrumentelor online.

În cadrul proiectului, a fost creată o rețea de peste 100 de formatori ce au contribuit la instruirea a peste 15.000 de profesori în privința utilizării tehnologiei în educație.

Aplicațiile Google for  Education sunt instrumente ce pot fi utilizate în mod gratuit în  procesul de învățământ, în procesele administrative din școală, precum și  în comunicarea cu părinții și comunitatea. Formarea este gratuită și asigurată de formatorii și liderii locali Google.

Proiectul s-a desfășurat la nivel național și i-a sprijinit pe cursanți:

  • Să dobândească cunoștințe de bază despre utilizarea instrumentelor online în context educațional
  • Să descopere potențialul instrumentelor online în procesului educațional, în activitățile administrative din școli și în comunicarea cu părinții și comunitatea

În cadrul proiectului, participanții la training au aflat care este rolul și importanța tehnologiei în educație și și-au însușit modul de folosire a principalelor instrumente și aplicații Google, precum utilizarea e-mailului și a listelor și grupurilor de contacte în context educațional, stocarea online a datelor, utilizarea documentelor colaborative și a formularelor online ce pot fi folosite atât ca fișe de lucru, cât și ca teste de evaluare.

Proiect susținut de

Articole:

Training Google pentru inspectori și profesori metodiști


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.