parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: HP Learning

HP Learning Inititaive for Entrepreneurs este un program global ce ajută tinerii să se orienteze către noi oportunități de carieră sau să obțină abilitățile necesare pentru a înființa și dezvolta companii de succes.

În cadrul proiectului a fost dezvoltată o platformă online de cursuri certificate de Finanțe, Marketing, Operațiuni și Comunicare, care pot fi urmate acasă, sau la școală, în completarea orelor de educație economică și antreprenorială sau IT.

Te poți înscrie gratuit la unul dintre cele 24 de module prin crearea unui cont pe www.life-global.org/go/jar.

De la marketing prin rețele de socializare și targetarea audienței până la identificarea surselor de finanțare și  planificarea strategică, cursurile sunt bazate pe un concept modular și oferă acces la resurse online ce includ training, simulări și sfaturi practice. Pentru încheierea cu succes a oricărui curs se oferă diplomă de participare.

Antreprenoriat social

O secțiune specială în cadrul cursurilor HP Life este dedicată antreprenoriatului social, care oferă cursanților posibilitatea de a pune în aplicare idei de business cu impact social în programul Social Innovation Relay. Acestea au particularitatea de a crea modele de business pentru afaceri sociale inedite, de a genera idei de schimbare socială și de dezvoltare comunitară.

Website: www.life-global.org/go/jar

 

Proiect susținut de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.