parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Proiecte
Atelierul digital
Perioadă desfăşurare: aprilie-decembrie 2016
Program destinat tinerilor cu vârsta între 18 și 30 ani, care doresc să dobândească mai multe aptitudini antreprenoriale, digitale și de marketing, și nu în ultimul rând să dobândească o certificare internațională oferită de Google și IAB Europe.
Prin intermediul unei platforme online gratuite, participanții au acces la pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului. În același timp, în cadrul competiției omonime, aceștia pot susține o universitate pentru a fi dotată cu un ATELIER DIGITAL REAL, un HUB modern complet utilat pentru studenți, asociațiile studențești, evenimentele dedicate tinerilor din Universitate.
Atelierul Digital oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe o gamă cuprinzătoare de domenii: de la cum să-ți construiești prezența online, la campanii de marketing în social media sau utilizarea mediul mobil pentru a atrage noi clienți.
Mai multe detalii pe: http://atelieruldigital.jaromania.org
 
Internship@Ubisoft
Perioadă desfăşurare: ianuarie  - august 2016
Programul ajuta studentii să dobândească experienţă de muncă înainte de finalizarea studiilor universitare.
În cadrul programului de internship, studenţii vor beneficia de: remuneraţie, pregătire pentru poziţia oferită, participare la trainiguri specifice si evaluare.
 
START Internship România
Programul START Internship România vine în întâmpinarea nevoii studenţilor, ajutându-i să dobândească experienţă de muncă înainte de finalizarea studiilor universitare. Ulterior, ei îşi pot evalua abilităţile de lucru într-o companie.
În cadrul programului de internship în companii, studenţii vor beneficia de: remuneraţie, în funcţie de oferta companiei/instituţiei, pregătire pentru poziţia oferită, participare la trainiguri specifice, evaluare şi scrisoare de recomandare din partea companiei.
Înregistrarea în program şi repartizarea studenţilor în companii se face prin intermediul platformei on-line
www.startinternship.ro

Succesul profesional
Programul de consultanţă pentru orientare profesională Succesul profesional are ca scop testarea şi dezvoltarea abilităţilor personale ale tinerilor, identificarea competenţelor necesare la angajare şi a legăturilor dintre şcoală, loc de muncă, aptitudini, valori şi cerinţe. În perioada mai-decembrie au loc sesiuni de training online (webconferences) gratuite cu profesionişti de la Accenture. 
Detalii:
www.succesulprofesional.ro

e-Leaders-for-a-Day
Eveniment european ce oferă tinerilor care au parcurs programul de antreprenoriat Junior Achievement oportunitatea de a învăța din experiența liderilor din domeniul IT&C si din companii care folosesc tehnologia intensiv în activitățile curente, stând “în umbra” acestora pentru o zi. Scopul este de a le oferi tinerilor șansa de a lua decizii informate în ceea ce privește cariera lor, de a intra în contact cu mediul de afaceri și de a-și îmbunătăți oportunitățile de carieră în IT&C.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.