parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: SMART Up Challenge

SmartUp Challenge este un program ce a oferit tinerilor (18-26 ani) din Bulgaria, Ungaria, România și Slovacia abilitățile antreprenoriale și de inovare de care au nevoie pentru a putea genera valoare adăugată pe piață și locuri noi de muncă în țările lor.

Multe idei geniale se pierd pentru că tinerii nu au curaj să le pună în aplicare sau pentru că pur și simplu nu știu cum să își creeze singuri propriile job-uri.
SmartUp Challenge te provoacă să-ți depășești limitele.

Tinerii participanți au avut oportunitatea:
•    să participe la webinarii gratuite de pregătire pentru Open Innovation Challenge
•    să își prezinte ideea la Young Innovators Day
•    șă își dezvolte propunerea de afacere lucrând cu consultanți de business de la Citi și cu experți Junior Achievement
•    șă participe la SmartUp Summer School.

Tinerii și-au îmbunătățit capacitatea de a lucra în echipă, și-au dezvoltat abilitățile de lider și ua acumulat cunoștințe de antreprenoriat. Cel mai important, și-au dezvoltat o atitudine orientată spre soluții inovatoare de afaceri,  care să creeze job-uri noi, cu impact social pozitiv.

SmartUp Challenge este un program de antreprenoriat și inovare care sprijină tinerii să-și dezvolte creativitatea și capacitatea de a genera idei de afaceri și de a le transformă în realitatea.

Articole:

Peste 20 de studenți vor crea locuri de muncă pentru ei și prietenii lor în programul Smart Up Challenge

Young Innovators Day: Studenții învață să creeze locuri de munca prin antreprenoriat

Studenții învață să-și creeze propriile locuri de muncă în programul Smart Up Challenge

 

 Proiect susținut de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.