parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Social Innovation Relay

Social Innovation Relay (SIR) este un proiect global ce provoacă elevii de liceu într-o competiție de concepte de afaceri inovatoare care au la bază nevoi sau probleme sociale.

Liceenii învață să formuleze soluții viabile pentru rezolvarea unor probleme reale identificate de ei în comunitate, într-unul dintre domeniile educație, sănătate, incluziune socială, dezvoltarea nivelului de trai sau sustenabilitate. Pe parcursul competiției, ei au acces la o experiență practică de antreprenoriat și beneficiază de sesiuni de mentorat față-în-față și online susținute de profesioniști cu experiență.

Cum funcționează?

Elevii formează echipe și se înscriu online în SIR, împreună cu un profesori coordonator. Cele mai bune 20 de echipe din fiecare țară participantă vor primi feedback și consultanță din partea unor voluntari din mediul de afaceri.

10 echipe finaliste vor prezenta în limba engleză în fața juriului propunerile finale printr-o platforma de comunicare online.

Echipa câștigătoare la nivel național se va pregăti, cu ajutorul consultanţilor voluntari, pentru finala globală online SIR.

Regulament și detalii înscriere ediția 2016-2017 pe http://sir.jaromania.org/despre-proiect/calendar

Termen-limită înscriere echipe și idei: 7 martie 2017

Proiect susținut de   


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.