parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Parteneri: Succesul profesional

Succesul profesional - program de consultanță pentru orientare profesională ce contribuie la dezvoltarea abilităților personale ale tinerilor, ajutându-i să identifice competențele necesare la angajare și să creeze conexiuni între școală, loc de muncă, aptitudini, valori și cerințele de pe piața muncii.

Tinerii capătă o viziune mai clară asupra viitoarei cariere profesionale, asupra rolului în comunitatea din care fac parte și a necesității educației pentru viitor.

Programul se desfășoară atât în centre de orientare profesională din facultăți și licee, cât și online, prin intermediul unei platforme de e-learning. Programul online cuprinde mai multe sesiuni interactive (webinarii) cu angajați Accenture care îi ajută pe participanți să-și completeze cunoștințele teoretice cu experiența de lucru din companie.

Studenții și profesorii interesați se pot înscrie online pentru a folosi atât resursele puse la dispoziție, cât și pentru a participa la activitățile comune și la webinarii (curs și office hours) susținute de consultanți din business din cadrul acestui program.

Program susținut de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.