parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Studenti: JARomania-Studenti

Cunoştinţele pe care le deprinzi în şcoala generală, în liceu sau în facultate devin cu atât mai valoroase cu cât le poţi folosi în viaţa reală. Competenţele şi experienţa prin care transformi informaţia în fapte sunt atuurile care fac diferenţa între o slujbă oarecare şi o carieră de succes. Aici te poate ajuta Junior Achievement România.
 
Programele noastre se ghidează după principiul învăţării prin experienţă sau learning by doing. Vrei să înveţi să îţi conduci propria afacere, să devii profesionist, să comunici eficient, să îţi administrezi finanţele sau drumul în viaţă? Avem câte un răspuns pentru toate întrebările de acest gen în programele şi competiţiile noastre. De la până la competiţiile financiare sau de inovaţie, te provocăm la experienţe valoroase şi îţi oferim acces la o reţea globală educaţională şi profesională. 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.