parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Voluntari: JARomania-Voluntari

Modelul Junior Achievement testat în toată lumea propune o colaborare între toate sectoarele unei societăţi. Peste 250.000 de voluntari din toată lumea participă anual la programele internaţionale JA.

Parteneriatul public-privat şi implicarea profesioniştilor din mediul de afaceri în formarea tinerilor din timpul şcolii este una din mărcile programelor noastre educaţionale. Pentru a aduce şcoala mai aproape de economia de piaţa actuală, implicăm consultanţi voluntari dintr-o varietate de domenii care susţin ore la clasă şi împărtăşesc din experienţa lor personală şi profesională.

Dacă vrei să fii un exemplu de bună practică profesională, fii voluntar Junior Achievement! Poţi transforma o oră la clasă într-o experienţă importantă pentru tineri care au nevoie cel mai mult de modele, sfaturi şi cunoştinţe practice.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.