JA Incubator este un program "learning by doing" destinat tinerilor cu vârsta minimă de 15 ani, ce urmărește metodologia Junior Achievement Inspire-Prepare-Suceed, prin care un tânăr poate accesa cursuri, experiențe practice cu voluntari profesioniști din mediul de afaceri și internship-uri care dezvoltă competențele antreprenoriale, digitale și de orientare profesională. Programul este dezvoltat cu sprijinul profesioniștilor din comunitatea de afaceri, facilitând, într-un format suplu ce folosește tehnologia, trecerea de la mediul academic la mediul economic.

JA Incubator este organizat pe 3 clustere: Incubatorul de business, Incubatorul de locuri de muncă și Pre-acceleratorul destinat proiectelor de business ale tinerilor:

  • Incubatorul de business: BizzFactory urmează programe de educație antreprenorială JA Antreprenor Junior (liceu) și Start UP (universitate), încurajând și susținând dezvoltarea propriilor concepte de afaceri și trecerea de la idee la produs/serviciu sau prototip, urmate de testarea acestora pe piața reală.
  • Incubatorul de locuri de muncă: Job Incubator este destinat deprinderii de cunoștințe și calificări, utile pentru piața muncii.
  • Pre-acceleratorul: SpeedUP oferă studenților oportunitatea de a trece de la ideile și proiectele rezultate din cercetare și inovare la dezvoltarea unor proiecte universitare în parteneriat cu mediul de afaceri sau a unor startup-uri.

Incubatorul JA BizzFactory™

Incubatorul JA BizzFactory™

JA Incubator

JA BizzFactory™ are rolul de a dezvolta competențe antrepre- noriale, digitale și de comunicare, necesare pentru profesiile viitoare și de a-i motiva pe tineri să pună în practică ce au învățat în cadrul programului JA de educație antreprenorială. ...

JOB Incubator™

JOB Incubator™

JA Incubator

Tinerii cu vârsta între 16-24 de ani și profesorii acestora participă la o serie de experiențe de învățare Inspire-Prepare-Suceed™ pentru a dezvolta competențele antrepre- noriale și de orientare profesională căutate pe piața muncii. ...

PRE-ACCELERATOR

PRE-ACCELERATOR

JA Incubator

SpeedUP™ oferă studenților oportunitatea de a trece de la ideile și proiectele rezultate din cercetare și inovare la dezvoltarea unor proiecte universitare în parteneriat cu mediul de afaceri sau a unor startup-uri. ​ ...