Tinerii simt nevoia să identifice legătura între ceea ce studiază în facultate şi obţinerea unui loc de muncă potrivit aspiraţiilor, între o carieră bazată pe valori etice puternice şi succesul personal.


Programele, proiectele și competițiile Junior Achievement
se ghidează după principiul learning by doing și project based. Vrei să înveţi să îţi conduci propria afacere, să devii profesionist, să comunici eficient, să îţi administrezi finanţele sau drumul în viaţă? Avem câte un răspuns pentru toate întrebările.


Descoperă oportunitățile pe care le oferim studenților și implică-te, alături de colegii și profesorii din facultate! Poţi avea parte de o experienţă educațională de care îţi vei aduce aminte cu bucurie peste ani.


  • Programul Start-UP dezvoltă potențialul antreprenorial al tinerilor de 19-26 ani, oferindu-le abilitățile, atitudinea și cunoștințele necesare pentru a-și lansa afacerea prin: curs academic disponibil pe platforma JA Inspire, un incubator educațional de afaceri (JA BizzFactory) și șansa de a reprezenta România la evenimentul JA European Enterprise Challenge 2021.
  • Programul Universitatea Antreprenorială: Lista universităților participante.
  • Acces gratuit  la cursuri online și resurse digitale, practice și interactive pe diferite teme - Antreprenoriat, Finanțe, Marketing, Comunicare, Operațiuni, IT și Tehnologie prin proiectele HP LIFE și Atelierul Digital Google.