20.000 EUR pentru lansarea afacerii și o provocare de carieră pentru elevii și studenții români cu spirit antreprenorial

20.000 EUR pentru lansarea afacerii și o provocare de carieră pentru elevii și studenții români cu spirit antreprenorial
  • Junior Achievement Romania deschide înscrierile la cea mai mare competiție de antreprenoriat, Company of the Year, dedicată tinerilor, pe două categorii: elevi (15 – 19 ani) și studenți (19 – 30 ani).
  • Echipele își vor transforma ideile în produse și servicii reale cu sprijinul companiilor partenere și al antreprenorilor consultanți voluntari
  • Participanții vor concura pentru calificarea la finalele europene de la Tallin și Amsterdam și pentru premii în susținere financiară de până la 7.500 USD (elevi) sau 15.000 EUR (studenți)

La nivel european, programul de antreprenoriat se derulează în 34 de țări și a fost declarat de către Comisia Europeană “model de bună practică în educația antreprenorială”. 

Liceele și universitățile din România pot înscrie echipele reprezentante până la data de 14 martie 2014. Pentru a-și crește șansele de calificare în finala națională din 28 mai 2014, echipele vor beneficia de webinarii de orientare. 

Echipele calificate în finala națională vor avea ocazia să realizeze cu sprijinul Junior Achievement România versiuni ale produsului sau serviciului lor, să interacționeze cu clienții potențiali și să realizeze vânzări și prezentări pentru a convinge juriul în vederea calificarii la finala europeană de la Tallin (elevi, 22 – 25 iulie) sau Amsterdam (studenți, 2-3 iulie).

De asemenea, mini-companiile cu cel mai mare potențial de a deveni afaceri sustenabile vor fi susținute de către Romanian American Foundation cu premii în valoare totală de 7.500 USD la categoria elevi, iar Hyundai Motor Europe va acorda premii de 15.000 EUR la categoria studenți.

Programul este realizat cu sprijinul financiar si  consultanță de specialitate din partea companiilor: Amway, Arcelor Mittal, Citi, DuPont Pioneer, Enterprise Investors, Ernst&Young, FERD, General Electric, Hyundai, Intel,  Metro,  SAP și Vodafone.

Informații despre înscriere sunt disponibile online la companiaanului.ro (elevi), respectiv startup.jaromania.org(studenți).

Contact: 
Lucian Grămescu, Operations Manager
Email: lucian.gramescu@jaromania.org  |  Telefon: 0726 734 271

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie