Alumnii JA pot câștiga 10.000 de euro și consultanță pentru compania lor

Alumnii JA pot câștiga 10.000 de euro și consultanță pentru compania lor

Tinerii care au participat la programele de educație antreprenorială derulate de Junior Achievement pot participa la a șasea ediție a competiției AmCham EU Youth Entrepreneurship Award, unde pot câștiga un premiu de 10.000 de euro și consultanță pentru dezvoltarea companiei. Aceștia trebuie să aibă cel mult 35 de ani și să fie fondatori sau co-fondatori ai unui start-up cu activitate de cel puțin un an.

La ediția predecentă, Oculus, un start-up din România, a câștigat marele premiu al competiției organizate de Camera de Comerț Americană (AmCham EU) și Junior Achievement Europe (JA Europe). Oculus a dezvoltat ochelarii Mitra, un dispozitiv care oferă ajutor și siguranță esențială în timpul deplasării persoanelor cu deficiențe de vedere, utilizând senzori încorporați și algoritmi eficienți. Echipa din spatele start-up-ului este formată din alumni JA care au participat la competiția de antreprenoriat JA Compania Anului 2016, unde au câștigat, în faza europeană, premiul de excelență în IT.

Participarea la competiția AmCham EU Youth Entrepreneurship Award a fost un pas important pentru noi și pentru start-up-ul nostru. Pe lângă premiul în bani pe care l-am primit câștigând competiția, beneficiem acum și de consultanță pentru dezvoltarea afacerii. Astfel, am avut și avem șansa să cunoaștem oameni influenți, lideri adevărați, care ne-au oferit o multitudine de oportunități și care ne-au sprijinit în luarea celor mai importante decizii de business. Recomand tuturor celor care au participat la un program Junior Achievement să se înscrie în această competiție, deoarece este una dintre puținele care îți schimbă cu adevărat viața.” – a declarat Tudor Popa, CEO și dezvoltator Oculus.

Alumnii JA se pot înscrie în competiția pentru cei 10.000 de euro AICI.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie