Global Money Week, 22-28 martie 2021


Global Money Week, 22-28 martie 2021

„Ai grijă de tine, ai grijă de banii tăi” este tema celei de-a noua ediții a Săptămânii Internaționale a Banilor, desfășurată anul acesta în format online.

GMW este o campanie globală de conștientizare organizată de Rețeaua Internațională OECD pentru Educație Financiară (OECD/INFE) pentru a încuraja educația financiară a tinerei generații și a crea cadrul necesar pentru ca tinerii să devină responsabili din punct de vedere financiar, dobândind treptat cunoștințele, abilitățile, atitudinile și comportamentele de care au nevoie ca să ia decizii financiare solide și în cele din urmă să-și asigure bunăstarea și reziliența financiară.

JA România implementează, de peste 10 ani, un amplu program de educație financiară, JA Money, care include în acest moment 827 de școli în care se desfășoară unul sau mai multe proiecte, diferențiate pe cicluri de învățământ.
Cu sprijinul partenerilor de program, JA România oferă resursele adecvate elevilor și profesorilor pentru a asimila noțiuni esențiale despre bani, servicii financiare, credite, taxe și impozite, precum și despre importanța unui comportament responsabil în gestionarea resurselor financiare, de la cea mai timpurie vârstă, așa cum subliniază și recomandările OECD.

Evenimentul de lansare are loc în format digital și va fi transmis în direct pe website-ul Global Money Week pe data de 22 martie 2021.

Află mai multe despre Global Money Week:
www.globalmoneyweek.org
www.oecd.org/financial/education

Urmărește noutățile JA România în săptămâna 22-28 martie:
old.jaromania.org/noutati

Programul JA MONEY este susținut în România de companiile:
Raiffeisen Bank, Metropolitan Life, KRUK, KPMG, Marsh.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie