Pregătirea pentru un viitor de succes nu are vacanță!


Pregătirea pentru un viitor de succes nu are vacanță!

JA România și partenerii săi de proiecte educaționale vă propun pentru luna următoare o serie de sesiuni interactive online, cu participarea unor experți din domeniul economic și financiar pregătiți să răspundă întrebărilor voastre despre utilizarea metodelor moderne de plată, planificarea eficientă a finanțelor proprii, alcătuirea unui plan financiar pentru afaceri și gestionarea economiilor sau investițiilor.

Pregătirea pentru o profesie este azi cu atât mai importantă cu cât în toate domeniile au loc schimbări importante datorate digitalizării și accelerării inovației tehnologice. Webinarele JA oferă informații actualizate despre profesii din domeniile software, logistică, financiar-bancar, dar și din silvicultură, profund transformată de utilizarea GIS și a dronelor, sau gestionarea fondului forestier și a resurselor naturale.

Specialiști din cadrul unor companii precum Raiffeisen Bank, Waters și Accenture așteaptă să afle întrebările și preocupările voastre, iar sesiunile promit un format prietenos, deschis dialogului, bogat în informație relevantă și utilă.

Urmărește programul webinarelor la: https://jar.ro/webinare
și spune-ne părerea ta pe pagina: https://www.facebook.com/JuniorAchievementRO

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie