JUNIOR ACHIEVEMENT ROMÂNIA ȘI HONEYWELL LANSEAZĂ PROIECTUL SKILLS FOR TECH JOBS, DESTINAT ELEVILOR DE GIMNAZIU ȘI LICEU


JUNIOR ACHIEVEMENT ROMÂNIA ȘI HONEYWELL LANSEAZĂ PROIECTUL SKILLS FOR TECH JOBS, DESTINAT ELEVILOR DE GIMNAZIU ȘI LICEU

SKILLS FOR TECH JOBS – Competențe pentru profesii în domeniul tehnologiei – este un proiect de orientare profesională dezvoltat ca parte a programului internațional Junior Achievement – SUCCESS SKILLS – Succesul profesional. Proiectul include modulul educațional Jobs in Tech – special creat pentru lecțiile în sistem hibrid –, activități de consultanță și mentorat organizate cu sprijinul voluntarilor Honeywell și sesiuni online de tip job shadowing pentru a explora diferite profesii din domeniul de activitate al companiei.

Peste 3.500 de elevi și 100 de profesori vor beneficia de acces gratuit la resursele educaționale oferite de JA, vor participa la dezbateri, studii de caz, webinarii susținute de specialiștii companiei și la activități de tip job shadowing în care vor avea ocazia să înțeleagă detalii practice despre profesiile din domeniile de expertiză ale Honeywell.

Prin intermediul activităților de învățare, consultanță și experiență practică, proiectul susține profesorii în demersul educațional de a le oferi tinerilor informații detaliate despre competențele tehnice și profesionale de care au nevoie pentru a avea succes în domeniul tehnologic.

În cadrul proiectului, voluntarii Honeywell oferă expertiză în 4 mari domenii de activitate: aerospațial – Aerospace, tehnologii de control pentru clădiri și spații industriale – Honeywell Building Technologies, materiale și tehnologii performante – Performance Materials and Technologies și soluții pentru productivitatea și siguranța lucrătorilor – Safety and Productivity Solutions.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie