Săptămâna globală a antreprenoriatului - Junior Achievement România încurajează tinerii să fie antreprenori

 

Săptămâna globală a antreprenoriatului - Junior Achievement România încurajează tinerii să fie antreprenori

  • peste 40.000 de evenimente vor fi organizate în întreaga lume cu ocazia Săptamânii Globale a Antreprenoriatului, având ca scop dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor precum și conectarea acestora cu potențiali parteneri în domeniile lor de interes.
  • la nivel național, peste 33.000 de elevi și studenți, coordonați de 1015 cadre didactice de la peste 660 de instituții de învățământ, au ales programele Junior Achievement de educație antreprenorială și în acest an.

Junior Achievement (JA) România celebrează Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW) în perioada 14-20 noiembrie printr-o serie de activități pentru tinerii interesați să-și dezvolte abilități antreprenoriale, digitale și de comunicare, care îi vor ajuta în alegerea viitoarelor profesii.

Sesiunile de training au ca scop familiarizarea elevilor cu programul internațional JA de antreprenoriat și deprinderea de abilități necesare pentru a porni o afacere, folosind studii de caz și metode learning by doing dezvoltate de Junior Achievement.

Peste 10 milioane de antreprenori din aproximativ 200 de țări vor participa la a 15-a ediție Global Entrepreneurship Week și vor încuraja tinerii care nu au luat niciodată în considerare ideea dezvoltării unui start-up, să acționeze având la dispoziție expertiza unor profesioniști care au reușit!

Implementarea programului JA Entrepreneurship™ în România este susținută financiar de Romanian-American Foundation, Citi Foundation, FedEx, HP România, Accenture, EY, FedEx, NN România, PMI.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie