Global Entrepreneurship Week 2017 - 100 de antreprenori la clasă


Global Entrepreneurship Week 2017 - 100 de antreprenori la clasă

La a zecea ediție a Global Entrepreneurship Week 2017 - Săptămana globală a antreprenoriatului – peste 3.500 de elevi au aflat mai multe despre antreprenoriat în cadrul proiectului JA „100 antreprenori la clasă.

Este prima activitate de acest fel la care particip, este important să cunoaștem oameni de afaceri care ne pot împărtăși din experiența lor. Tot ce am aflat îmi va fi de un real folos la inițierea unei afaceri.” – ne-a spus o elevă de clasa a X-a de la Colegiul Economic Transilvania din Tîrgu Mureș.

Antreprenorii locali le-au povestit elevilor despre provocările zilnice din viața unui om de afaceri și despre avantajele și dezavantajele antreprenoriatului.

Eu consider activitatea folositoare și am învățat ca nu voi avea succes din prima și un antreprenor trebuie să fie foarte perseverent și muncitor pentru a avea succes.” - ne-a spus o elevă de clasa a X-a de la Liceul Tehnologic "J. Lebel" Talmaciu din Sibiu

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globală de promovare a antreprenoriatului și inovării. Pentru o săptămână, milioane de tineri din întreaga lume se alătura campaniei pentru a genera idei și a reinventa modul în care facem lucrurile. Țări de pe șase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o inițiativă care inspiră ținerii să transforme inovația, imaginația și creativitatea în instrumentele lor cele mai puternice. Activitățile din cadrul proiectului JA „100 antreprenori la clasă” au fost susținute de Citi Foundation.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie