Dezbateri cu noua generație – Proiect realizat în parteneriat de AmCham și Junior Achievement România – Ediția de toamnă 2021


Dezbateri cu noua generație – Proiect realizat în parteneriat de AmCham și Junior Achievement România – Ediția de toamnă 2021

Proiectul Dezbateri cu noua generație, lansat în anul 2020 de către Junior Achievement România, în parteneriat cu AmCham România, continuă sesiunile interactive în ediția din această toamnă, având ca scop facilitarea dialogului direct între tineri și profesioniști, reprezentanți ai mediului de afaceri din România și membri ai comitetelor AmCham. Parte a inițiativei #FutureReady, proiectul promovează educarea și formarea noilor generații pentru a se adapta mai rapid la provocările și oportunitățile viitorului.

Astăzi, 27 octombrie, reprezentanții Comitetului de Guvernanță Corporativă – Ciprian Lăduncă, Președinte al Comitetului de Guvernanță Corporativă AmCham și membru al Consiliului de Administrație AmCham România/LCL Grup; Bogdan Frățiloiu, Vicepreședinte al Comitetului de Guvernanță Corporativă AmCham/Roche România; Mihai Coca Cozma, LCL Grup/LCL Advisory; Gabriela Popescu, Microsoft Romania; Olga Moroșanu, Nepi Rockcastle și Răzvan Butucaru, Mazars Romania – le-au împărtășit celor peste 100 de tineri participanți la programele Junior Achievement din cunoștințele și experiența lor, oferindu-le exemple practice pe teme de guvernanță corporativă și start-up-uri.

Tinerii au avut ocazia să adreseze direct întrebări în timpul dezbaterii (sesiune Q&A) și să primească răspunsuri la diferite aspecte din domeniu, precum:

  • De ce este guvernanța corporativă atât de importantă, inclusiv pentru start-up-uri? Care este impactul guvernanței corporative asupra unei afaceri și atragerii de investitori?
  • Ce rol are consiliul consultativ în companiile antreprenoriale și în start-up-uri? Ce este un consiliu consultativ și cum poate acesta sprijini o afacere?

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie