Elevii explorează noi joburi alături de voluntarii Waters


Elevii explorează noi joburi alături de voluntarii Waters

O nouă serie de webinarii din cadrul proiectului Supporting the Next Generation of STEM Professionals, susținut de Waters România, s-a încheiat azi, odată cu finalul primului semestru al anului școlar 2020-2021.

Proiectul educațional, aflat la a doua ediție, este constituit din activități de tip job shadowing și are ca obiectiv pregătirea viitoarei generații de profesioniști prin dezvoltarea abilităților STEM și creșterea capacității tinerilor de adaptare la noile cerințe ale pieței muncii.

Cele 5 webinarii derulate în perioada 20-29 ianuarie au reunit în total 667 de elevi și profesori de liceu din 26 de județe. Voluntarii reprezentanți ai companiei Waters România, Mirela Cîrstea, Bogdan Avram, Vlad Olăreanu, Anca Mohora și Alin Faur, au discutat cu tinerii participanți despre joburi din domeniul digital – UX Designer și Informatics Project Manager, precum și detaliile profesiei de Business Analyst –, împărtășind din experiența lor profesională și răspunzând întrebărilor elevilor interesați de a urma o carieră profesională în aceste domenii.

Mai multe informații despre proiect: https://old.jaromania.org/proiecte/supporting-the-next-generation-of-stem-professionals.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie