Managementul proiectelor, un nou modul digital lansat în acest an școlar


Managementul proiectelor, un nou modul digital lansat în acest an școlar

Continuăm Project Management Skills for Life, un proiect derulat la nivel european, ce le permite tinerilor să identifice și să exploreze procesele, abilitățile și conceptele managementului de proiect.

În cadrul proiectului, ca resursă suplimentară a programului de antreprenoriat Junior Achievement, a fost dezvoltat un modul digital care le conferă liceenilor posibilitatea de a asimila și exersa abilități și cunoștințe de management de proiect necesare dezvoltării propriilor proiecte. Astfel, ei vor putea folosi competențele specifice managementului de proiect pentru a avea succes atât în viața profesională, ca antreprenori sau angajați, cât și în cea personală.

Lansarea modulului digital a avut loc în cadrul unui webinar în care peste 300 de profesori și elevi de liceu au aflat, printr-o abordare teoretică și practică, direct de la un specialist din mediul de afaceri, care sunt etapele managementului de proiect.

În acest an școlar, peste 1.500 de liceeni din țară vor putea accesa, în mod gratuit, modulul digital „Managementul proiectelor”.

Detalii despre proiect la https://old.jaromania.org/proiecte/project-management-skills-for-life.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie