Pentru al treilea an consecutiv Junior Achievement pe locul 7 în clasamentul celor mai importante 200 de ONG-uri din întreaga lume


Pentru al treilea an consecutiv Junior Achievement pe locul 7 în clasamentul celor mai importante 200 de ONG-uri din întreaga lume

Topul NGO Advisor a fost elaborat pentru prima dată în 2009, pentru evidențierea celor mai bune practici din sectorul nonprofit. Printre organizațiile din top se numără Médecins Sans Frontières, Ashoka, Save the Children.

Clasamentul folosește o metodologie riguroasă, care acordă prioritate evaluării impactului, inovației și guvernanței unui număr de 200 de ONG-uri din întreaga lume, indiferent de domeniul lor de activitate, mărimea organizației sau aria geografică și permite în același timp o evaluare a tendințelor la nivel sectorial.

Prin întreaga sa activitate pe parcursul ultimului an, în care munca ONG-urilor a fost necesară mai mult ca oricând, JA Worldwide este recunoscută din nou de NGO Advisor drept una dintre organizațiile cu cel mai bun impact, din întreaga lume. Rețeaua JA, care activează în peste 100 de țări, face parte dintr-un ecosistem de organizații care educă și recalifică zeci de milioane de tineri pentru a-i pregăti pentru profesiunile și locurile de muncă ale viitorului.”, a declarat Asheesh Advani, CEO-ul JA Worldwide.

Junior Achievement (JA) rămâne angajată mai departe în efortul pentru educația antreprenorială și financiară a tinerei generații, pentru reducerea decalajului digital și pentru dezvoltarea atitudinilor și abilităților tinerilor în abordarea provocărilor actuale.

În România, JA activează din 1993, programele sale de educație antreprenorială, economică, financiară și STEM, de orientare profesională, sănătate și dezvoltare a abilităților pentru viață, dezvoltate în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării , instituțiile de învățământ din întreaga țară și partenerii din comunitatea de afaceri, fiind urmate anual de peste 230000 de elevi și studenți.

Mai multe informații despre:

NGO Advisor: https://www.ngoadvisor.net/top-200-ngos-world

Junior Achievement Worldwide: https://www.jaworldwide.org/news/top-ngo-for-third-consecutive-year

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie