Lecții de „ABCdar bancar” susținute de voluntarii Raiffeisen Bank


Lecții de „ABCdar bancar” susținute de voluntarii Raiffeisen Bank

În luna aprilie, peste 1.800 de elevi și profesori din toată țara au participat la lecții de „ABCdar bancar”, susținute online de voluntarii Raiffeisen Bank. Teme precum importanța bugetului personal, modalități de reducere a cheltuielilor și opțiuni de economisire, utilizarea soluțiilor moderne pentru investiții și plăți sau profesiile domeniului financiar au dat participanților posibilitatea de a interacționa și de a-și contura o perspectivă realistă, bazată pe exemple și recomandări practice.

Am aflat de ce este important să îmi planific viitorul meu financiar și cum să îmi gestionez economiile și investițiile. Mi-a plăcut modul de interacțiune al voluntarului și faptul că a răspuns clar la întrebările noastre, tocmai pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine importanța obiectivelor financiare și care sunt efectele viitoare ale investiției în educația personală.” – spune unul dintre elevii participanți.

Astfel de activități sunt programate și pentru perioada mai-iunie. Calendarul este disponibil la: https://jar.ro/calendar-abcdar.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie