JA in a Day - elevii de gimnaziu află secretele antreprenoriatului

JA in a Day - elevii de gimnaziu află secretele antreprenoriatului

21 de elevi de clasa a V-a de la Colegiul Național Spiru Haret din București au participat la activitatea JA in a Day de educație antreprenorială în cadrul săptămânii Școala Altfel 2018.

Astfel, elevii au învățat să se familarizeze cu lumea afacerilor, să joace rolul unor mici antreprenori, să identifice nevoi și să propună soluții care pot genera o schimbare pozitivă în comunitate.

Proiectul JA in a day - Educație antreprenorială desfășurat in ziua de 9 noiembrie 2017 la clasa a V-a A, a oferit elevilor oportunitatea de a se familiariza cu noțiunile elementare de antreprenoriat. Elevii au reușit să înțeleagă, prin activități interactive, prin joc și competiție, ce reprezintă un antreprenor, ce trăsături și calități sunt necesare pentru o reușită într-o astfel de activitate.
Au lucrat în echipe, au colaborat, au înțeles că este important să comunice și să se asculte. Au fost foarte încântați să iși exprime părerile lor, dar și să asimileze noi cunoștințe si abilități antreprenoriale
” – ne-a spus profesoara Iolanda Popescu de la Colegiul Național Spiru Haret, diriginta clasei.

JA România oferă cadrelor didactice și elevilor oportunitatea de a derula pe parcursul unei zile din Săptămâna Altfel activități “learning by doing” esențiale pentru dezvoltarea abilităților și competențelor pentru viață dinurmătoarele trei domenii: educație antreprenorială, educație financiară, educație pentru orientarea profesională.
Profesorii se pot înscrie în activitățile JA in a Day aici.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie