Ecological Battery Company câștigă Premiul pentru Antreprenoriat Sustenabil în cadrul competiției europene de antreprenoriat Compania Anului 2021


Ecological Battery Company câștigă Premiul pentru Antreprenoriat Sustenabil în cadrul competiției europene de antreprenoriat Compania Anului 2021

Echipa Ecological Battery Company (EBC) a dezvoltat o idee de afacere prin care își propune să dezvolte și să comercializeze baterii reîncărcabile care funcționează cu ajutorul energiei verzi a plantelor. Această idee contribuie la sustenabilitate, are un impact pozitiv asupra economiei, societății și mediului.

Company of the Year 2021 a fost pentru noi un carusel de emoții, care ne-a ajutat să descoperim o altă perspectivă a vieții pe care o putem explora: antreprenoriatul. Ne dorim să continuăm și să îmbunătățim compania, precum și produsul nostru. Vrem să revoluționăm ideea de baterie tradițională și să îndrumăm consumatorii către o baterie ecologică, prietenoasă cu mediul.

Elevii de la Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza, îndrumați de doamna profesoară Grațiela Goruneanu, au concurat în acest an cu tineri antreprenori din 40 de țări în cadrul competiției europene de antreprenoriat Company of the Year 2021 și au impresionat membrii juriului, format din profesioniști ai partenerilor și susținătorilor competiției.

Locul I a fost câștigat de echipa Scribo, din Slovacia, care a propus o soluție la markerele folosite pentru tabla albă, ce produc anual peste 35 de miliarde de deșeuri din plastic. Echipa a propus folosirea markerelor din ceară reciclată, care nu produc deșeuri după folosire.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie